Author Topic: Följa de fyra skolorna av Ahlussunnah  (Read 2298 times)

IslamSweden

  • Moderator
  • phpBB Alsunna Pioneer
  • *****
  • Posts: 129
  • Dios es uno y Jesús es el profeta de Dios
    • Email
Taqleed är inte Shirk som Wahhabiterna (felaktigt kallar sig salafiyah) påstår

Alla muslimer respekterar de fyra imamerna (Shafi^iyy, Malik, Ahmad Abu Hanifah) och följer dem. "wahhabiter" säger följa dem är shirk! Ni kommer hitta denna fatwa i deras bok som kallas ad-Deen al-Khalis sidan 140, likaså i deras bok Fathul-Majeed sidan 190. Så vilka finns kvar från ummah (nationen) om endast dem var muslimer och resten är mushrik?”

- De påstår att följa de fyra skolorna av Ahlus-Sunnah (taqleed) är shirk!!!
Se "ad-Deen al-Khalis" (انظر فتوى القنوجي "تقليد المذاهب شرك" في كتابه المسمى "الدين الخالص" (ج1/140
(عليكم بالجماعة واياكم والفرقة)

Följ Jama^ah och var varnad för fraktioner. Detta är vår kallelse till muslimerna, att förena och följ Jama^ah av muslimerna. Och det skulle vara med att följa det som de lärda från de fyra skolorna har tolkat från Koranen (القرءان) och Alsunna.

Vi, arbetslaget vid alsunna.org, sätter målet av att sprida de sanna islamska begreppen tagna från vår Heliga Bok, Koranen och uttalanden från vår älskade profet Mohammad (صلى الله عليه وسلم) och handlingarna från hans hedervärda följeslagare och samstämmigheten från muslimerna, på ett enkelt och lätt sätt, långt från extremism. Detta är alsunna.org! Lärande och undervisande av den islamska kunskapen på nätet sedan 2003.
« Last Edit: 03, 26 by IslamSweden »